Om oss

Aktiv Brannvern AS er et familiedrevet firma som ble startet i 1992. Vi holder til i industriområdet på Kalbakken i Oslo og er spesialister på kontroll og salg av manuelt slukkeutstyr og annet brannvernutstyr. Vi leverer tjenester og produkter av høy kvalitet til bedrifts-, organisasjons- og privatmarkedet.

Som en kuriositet kan vi nevne at vi har en stadig voksende samling av modellbrannbiler, som man gjerne må komme innom og kikke på.

Vårt verksted utfører alle typer service, reparasjoner og refyllinger av brannslukningsapparater. Vi har lang erfaring og vi har serviceteknikere som er sertifiserte gjennom Rådet for vedlikehold av brannslokkemateriell (www.rvb.no) og har grønn godkjenning i henhold til NS 3910, som er norsk standard for kontroll og vedlikehold av håndslokkere og NS-EN 671-3, som er norsk standard for kontroll og vedlikehold av slangetromler og brannslanger. Vårt verksted er også godkjent av Rådet for vedlikehold av brannslokkemateriell.

Daglig leder

Inger-Lise Petersen, Mob: 928 97 421
e-post: inger-lise@aktivbrannvern.no

Inger-Lise tar seg av det administrative, men er også utdannet servicetekniker.

Verkstedansvarlig, selger og altmuligmann

Erik Petersen, Mob: 924 93 772
e-post: erik@aktivbrannvern.no

Erik kommer opprinnelig fra Danmark og er tidligere brannmann med lang fartstid i bransjen. Han oppbevarer sin store samling av modellbrannbiler på kontoret og det er bare å komme innom og kikke.

Serviceteknikere og selgere

Jørn Floden, Mob: 481 84 008

Roger Hansen, Mob: 908 01 790

Glenn Axelson, mob. 413 10 288

Serviceteknikerne er for det meste ute på besøk hos kunder, hvor de utfører befaringer, kontrollerer slukkeutstyr og/eller selger inn nytt utstyr.